Blog
Káposzta, káposzta, téli-nyári káposzta...., amit így magában is nagyon szeretek!
Főzve, rakva, párolva, levesnek, salátának, de nyersen is igazi vitaminbomba!
Lássuk, mit is tud anyáink "csodaszere", mely a mai napig a téli szezon klasszikusa:
- gazdag C-vitaminforrás, amit a savanyítás után sem veszít el
- ereink és immunrendszerünk támogatója
- kiváló rost-forrás, ami jótékony hatással van az emésztésünkre
- étvágyunkat fokozhatja
Egészség tipp!
- Ha neked a savasság problémát okoz (pl. reflux esetén), óvatosan és esetleg csak kis mennyiségben fogyaszd, és figyeld, hogyan reagál rá a szervezeted!
- A savanyú káposzta fogyasztása után ne moss közvetlenül fogat, ezzel megóvod a fogzománcod épségét!
Ha házilag szeretnéd elkészíteni, némi előkészület után garantált a siker!